Är du intresserad av konst i Haparanda?

Är du intresserad av konst i Haparanda?

Eftersom det här med konst och kultur är något som betyder mycket för mig så deltar jag gärna i stadens kulturliv, och jag vill ha ett hem med vacker konst på väggarna. Det är konst och kultur både hemma och borta för hela slanten, och den konst i Haparanda jag tycker bäst om är den konst som har målats av någon konstnär härifrån Norrbotten. Jag är så glad att det finns en konstnär som målar tavlor som enligt mig i alla fall är väldigt vackra tavlor, och denna konstnär har ett företag som heter Malins Målningar. Företaget vänder sig bland annat till alla oss som bor i Haparanda och har ett intresse för konst. Hon Malin som driver företaget vill att alla ska kunna hitta en tavla som passar dem, och därför finns det flera olika tavlor att välja på. Oavsett vad just du har för önskemål och behov så ser hon till att du finner en tavla som känns rätt för dig. Norrbotten är ju stort och därför finns det här företaget till för alla som är intresserade av konst antingen i Haparanda, eller i Kalix eller i Luleå. Jag tycker det är så spännande att besöka Malins Målningar och det tror jag att alla som har ett intresse för konst här i Haparanda skulle tycka. Det är så mycket kärlek som man ser i motiven, både kärleken till vår moder jord och till medmänniskorna kan man se i dessa konstverk. Jag har fortfarande kala fläckar på väggarna hemma som så småningom ska fyllas ut med vackra tavlor, så jag har flera spännande besök att se fram mot hos Malins Målningar. 


Kommentarer är stängda.