Fillers för läpparna

Fillers för läpparna

Hej och välkommen till ett nytt blogginlägg! Den här gången tänkte jag prata lite mer om fillers och andra skönhetsbehandlingar. Jag vet att det är många av er läsare här på bloggen som delar intresse för skönhet tillsammans med mig och vad passar inte då bättre än att avsluta den här arbetsveckan med att skriva om just ett populärt ämne. Att väna om sitt utseende är någonting som jag absolut gör, även fast jag försöker hålla det på en nivå där jag inte försöker tappa mitt naturliga jag. Fillers är en perfekt behandling där man kan få vissa korrigeringar i ansiktet men samtidigt bevara en någorlunda naturlig look. Om man väljer att genomgå jättemånga fillersbehandlingar så kommer den naturlig looken med stor sannolikhet att falla bort. Jag har använt mig av fillers ett antal gånger och alla de gånger har det varit för läpparna. Fillers är en skönhetsbehandling som man med vissa mellanrum måste fylla på eftersom att dess effekt avtar. I vanliga fall har jag väldigt små läppar och jag känner mig inte helt nöjd med mina läppar nä jag inte har någon fillers i, så det är för mig ett ganska självklart val. Jag har inte gjort några andra skönhetsbehandlingar förutom på mina läppar och det är faktiskt ingenting som jag har tänkt på utan jag är faktiskt nöjd med mitt utseende som jag har nu och jag trivs bra med mig själv. Att trivas med sig själv är det som är absolut viktigast. Nu innan jag rundar av det här inlägget så vill jag egentligen bara önska er en fortsatt trevlig fredag och jag hoppas att ni får en fantastisk helg fylld med roligheter. Glöm inte att hålla utkik här på bloggen, det kommer självklart mer inlägg framöver. Ta hand om er och ha det fint, så hörs vi snart igen! 


Kommentarer är stängda.