Nya tavlor i nya lägenheten

Nya tavlor i nya lägenheten

Hej och god kväll. Håller på och grejar i lägenheten som jag har köpt. Tidigare idag var en vän här och hjälpte mig att sätta upp några tavlor som jag köpt av en konstnär som heter Kajsa Stamenkovic, och det känns extra roligt att jag som har köpt en lägenhet i Mölnlycke även har konst från Mölnlycke på väggarna. För Kajsa Stamenkovic är en konstnär som finns här i närområdet och hon målar vackra tavlor som verkligen pryder sin plats på väggarna. Jag hade ärvt flera tavlor från min gamla far som gick bort i somras, och det är tavlor som är vackra på sitt sätt, men de är inte riktigt i min stil och därför väljer jag att förvara dem i min walk-in closet inne i lägenheten så länge för jag tycker att det är kära minnen så jag vill ogärna göra mig av med dem och man vet ju aldrig längre fram ifall jag ändrar mig och ändå sätta upp någon av dessa tavlor. Jag är nog som de flesta andra att jag vill ha något fint på väggarna. Det känns roligare att få ha tavlor som är lite unika och bara finns i ett exemplar än att köpa en tavla på Ikea som finns i hundratusentals exemplar. Inget ont menat om Ikea men jag är glad att jag har upptäckt denne konstnär och hennes konst i Mölnlycke med omnejd. Det finns motiv på alltifrån skärgårdens natur, till blommor och frukter med mera, och det är förstås svårt att välja ut någon favorit av alla vackra motiv, så om du vill köpa en tavla har du minst sagt väldigt många olika tavlor att välja på och en del av dessa tavlor kan du redan nu titta på om du går in på hemsidan. 


Kommentarer är stängda.