Vassvikens Gammalt & Nytt håller loppis i Mellerud

Vassvikens Gammalt & Nytt håller loppis i Mellerud

Vad är kultur egentligen? Det kan vara en hel del, och för mig går det lite hand i hand med design och vackra gamla föremål. Det är därför jag är så begiven i att handla på loppisar och secondhand och nu har jag hittat en loppis i Mellerud med omnejd som heter Vassvikens Gammalt & Nytt, och här kan du läsa mer på deras egen sida

Egentligen är det tvärs om, nämligen att denna loppis i Mellerud med omnejd hittade mig och inte vice versa. För med Vassvikens Gammalt & Nytt är det på det viset att de visserligen har en butik, men den här loppisens hela idé är att ta sig dit folk befinner sig i olika bygder häromkring. Därför reser denna loppis runt och tar med sig en del av sortimentet, ena dagen är de här i Mellerud och håller loppis och nästa dag är de kanske i Karlstad. De här är en så fin kundservice eftersom långt ifrån alla har egen bil och kan ta sig till den fysiska butiken som för övrig finns i Ånimskog. Genom att handla av denna loppis har jag hittat många finna kulturskatter från olika tidsepoker i historien och jag har på grund av detta kunnat skapa mig ett underbart hem med grejer som inte finns i var mans hem. Mitt hem är personligt och dessutom är flera av föremålen jag köpt även sådant som går att använda, exempelvis en vacker servis från Rörstrand som jag köpte till en bråkdel av priset mot om den hade varit ny. Så jag hoppas att ni också ska vilja handla gamla rariteter med mera av Vassvikens Gammalt & Nytt. 


Kommentarer är stängda.